Peers & Paarden voor volwassenen

"Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven." Dit is een Afrikaans spreekwoord dat voor mij goed duidt wat ons te doen staat. Onze wortels watergeven. Terug naar de basis en deze voeden. In de coaching beginnen we ook bij de basis. Wat is er al? Waar gaat je hart sneller van kloppen? En ben je bereid om hiernaar te gaan handelen, ondanks alle spannende stappen die je zult gaan zetten? Ik ontdek het graag met je met behulp van de paarden en de natuur.

In de coaching maak ik onder andere gebruik van ACT, de polyvagaaltheorie, EFT. Meer hierover lees je in mijn blogs.

Individueel traject
Wil je jouw eigen vraagstukken onderzoeken in een individueel traject? Dan is het coachtraject van Peers & Paarden iets voor jou. In 6 sessies verspreidt over 6 tot 8 maanden gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. Daarnaast krijg je verdiepende opdrachten om thuis aan te werken. Plan een online kennismakingsgesprek om te checken of dit traject bij jou past. Wil je meer weten over dit traject? Lees dan hier.

Van hoofd naar hart
Ben je op zoek naar meer verbinding met jezelf en jouw omgeving? In de workshop 'Van hoofd naar hart' gaan we hier op een ervaringsgerichte manier mee aan de slag. Je leest hier meer over deze workshop. 

Losse 'inzicht-sessies'

Heb je meer behoefte aan een losse inzicht-sessie? Boek dan een losse coachsessie in bij de paarden.

Gratis schrijfchallenge

Ik ben een groot fan van reflectief schrijven. Schrijven kan je helpen om je gedachten te ordenen, om te herkennen wat de rode draad is en om ervaringen te verwerken, Wil je zelfstandig aan de slag met schrijven en kun je een beetje hulp gebruiken bij de opstart? Dan heb ik een gratis schrijfchallenge voor je. Ik neem je 7 dagen mee in kleine schrijfopdrachten die je op een voor jou uitgekozen moment kunt uitvoeren. Heb je hier interesse in? Vraag dan hier de gratis schrijfchallenge aan.

Peers & Paarden voor ouders

Peers & Paarden is er ook voor ouders. In de coaching en begeleiding voor ouders onderzoeken we samen waar je tegen aanloopt in de opvoeding en op welke manier je hiermee om kunt gaan. Ouderbegeleidingsgesprekken zijn een standaard onderdeel van het traject van kinderen en jongeren, maar kunnen ook los worden geïnitieerd.

We maken hierbij gebruik van ACT, de polyvagaaltheorie en geweldloos verzet. 

Misschien herken je dit


  • Je hebt een of meerdere vermoedelijk hoogbegaafde en/of hoogsensitieve kinderen
  • Er is regelmatig strijd of irritatie thuis
  • Je weet niet meer hoe je het aan kunt pakken
  • Je voelt je machteloos 
  • Je zit als ouders niet meer op één lijn
  • Je voelt je gespannen en gestrest
  • Je wilt het graag gezelliger hebben met elkaar 
  • Je zoekt naar manieren om vanuit positiviteit op te voeden. 
  • Je zoekt naar nieuwe invalshoeken om anders naar het gedrag van je zoon/dochter te kijken

Inzicht en oplossingen

In de sessies werken we eerst aan het verkrijgen van het inzicht. Wat gaat er goed en waar stokt het? Vanuit deze inzichten, gaan we aan de slag. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvende online kennismaking. 

Online koffie avonden

Ben je op zoek naar een plek om te verbinden met andere ouders van vermoedelijk hoogbegaafde kinderen? Sluit dan eens aan bij (een van de) online koffie avonden van Peers & Paarden. In de agenda vind je de data en de thema's van de verschillende koffie avonden. Deelname is kosteloos.