Agenda

De komende tijd staan de volgende workshops, trainingen en bijeenkomsten op de agenda. Meer weten over een bepaald item? Uitgebreidere informatie vind je  verderop op deze pagina.

Vrijdag 9 september
Workshop Stress de baas

Zaterdag 10 september
Peers & Paarden middag voor kinderen van 7 tm 12 jaar

Zaterdag 17 september

Training Peers & Paardenparcours voor coaches en therapeuten, locatie midden Nederland

Dinsdag 11 oktober
Training Peers & Paardenparcours voor coaches en therapeuten, locatie Zeeland

Woensdag 19 oktober
Workshop geweldloos verzet voor ouders van hoogsensitieve kinderen
 Workshop Stress de baas

Voel jij je vaak gejaagd of onrustig? Pieker je veel? Ervaar je spanningsklachten in je lijf? En vind je het lastig om tot rust te komen?

Dan nodig ik je van harte uit voor deze workshop. In de workshop Stress de baas gaan we in op de theorie over stress. Wat is het? Hoe ontstaat het? En nog veel belangrijker; hoe krijgen we er (weer) grip op?

Daarnaast gaan we actief aan de slag met de paarden en leer je oefeningen aan die je in de dagelijkse praktijk gemakkelijk toepast.

Praktische informatie:

Vrijdag 9 september 10.00 - 14.00 uur
Locatie midden nederland (Den Dolder, Groenekan, Tull en 't Waal)
Kosten nu niet € 149,- maar € 99,- excl. btw

Doe je mee? Opgeven kan hier

Peers en Paarden middagen 

Voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar organiseren wij Peers en Paarden middagen. Het doel van deze middagen is om vermoedelijk hoogbegaafde / hoogsensitieve kinderen met elkaar en de paarden in contact te brengen.

We spelen met de paarden, we verzorgen de paarden en we leren over onszelf én over paardengedrag.

Praktische informatie:

Zaterdag 10 september
Locatie midden Nederland
Kosten € 25,- excl. btw.

Ben jij erbij? Opgeven kan hier


De Peers en Paarden middagen gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen

Training Peers & Paarden parcours voor coaches en therapeuten

Geïnspireerd op ACT (acceptance and commitment therapy) heeft Saskia een praatplaat ontwikkeld voor paardencoaches en therapeuten. Deze is al in veelvoud door collega's in Nederland en België gedownload.

In september en oktober heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij een training, zodat je optimaal gebruik kunt gaan maken van de praatplaat en de bijbehorende werkbladen.

Op de speciale pagina voor paardencoaches en therapeuten lees je meer over deze training. Klik hier om verder te lezen over de training. 

Workshop Verbindend opvoeden 

Ervaar je als ouder(s) van een hoogbegaafd en of hoogsensitief kind uitdagingen in de communicatie tussen jouw en je kind? Wil je handvatten om uit de strijd te blijven met elkaar en vanuit verbinding uitdagingen aan te gaan?

In deze workshop bieden we je theorie, geïnspireerd op het opvoedmodel van Haim Omer, in een Peers & Paarden jasje. Haim Omer is de vader van het gedachtegoed van nieuwe autoriteit. Naast de theorie, is er ruimte voor uitwisseling onderling en het stellen van vragen.

Praktische informatie:
Woensdag 19 oktober 19.00 - 21.30 uur
Locatie midden Nederland
Kosten € 79,- excl. btw. Kom je met zijn tweeën, koop dan een duo ticket voor € 135,- excl. btw.

Opgeven kan hier

Loop je vast? 

Loop je vast op school, werk of op een andere manier? En zoek je een plek waar je tot rust kunt komen en individuele begeleiding kunt ontvangen in combinatie met paarden? We werken met gevalideerede methodieken als ACT, motiverende gespreksvoering en EMDR. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf een Peers en Paarden locatie worden?

Ben jij hulpverlener of coach en geloof je in de missie en visie van Peers en Paarden? Dan kun je wellicht je  'eigen' Peers en Paarden locatie opzetten. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze, opdrachten en werkvormen. Meer weten? Neem contact op met Saskia.