Over ons


Motivatie

Waarom ik Peers en Paarden ben opgestart? Ik zie hoe ontzettend veel wij van paarden kunnen leren. En hoe we rust ervaren als we met hen samen zijn. (Hoog)begaafde, hoogsensitieve en hoogbewuste mensen kunnen hier veel behoefte aan hebben. Zeker als zij al lange tijd niet goed kunnen functioneren om welke reden dan ook. Ik wil graag een plek van rust en groei faciliteren. Een plek om jezelf te (leren) zijn.

Ons team

Maak kennis met het (paarden)team

Clover

Maak kennis met Clover. Clover is een vriendelijke Fjordenruin van 17 jaar. Hij is relaxed en een kei in vertragen en ons hierbij helpen zodat we leren in het moment te zijn. Bij Clover krijgt ontspanning een nieuwe betekenis. Clover heeft één grote hobby en dat is eten. Dat kan hij de hele dag. Verder is het een grote knuffelkont. Hij houdt van knuffels krijgen én geven. 

Storm

Dit is Storm. Storm is een ondeugende Shetlanderruin van 7 jaar. Ook hij is super nieuwsgierig en wil graag spelen. Storm heeft een eigen wil. Als hij iets niet wil doen, dan geeft hij dat heel duidelijk aan. Heb je zelf moeite met het aangeven van je grenzen, dan kan Storm je hierin iets leren. 

Mythe

Dit is Mythe. Mythe is een nieuwsgierige Welshpony van 9 jaar. Mythe heeft een eigen wil én is super lief! Hij houdt ontzettend veel van kroelen en leert graag nieuwe dingen. Als je hem teveel van het zelfde vraagt, wordt hij een beetje tegendraads. 

Saskia

Hoi, ik ben Saskia. Ik ben moeder van twee dochters en getrouwd met Martin. Ik hou ervan om lekker buiten te zijn met de paarden, maar ook met onze hond Woezel. Verder ben ik gek op chocolade en hou ik van leren, creëren, lezen en paardrijden.