Oprichtster van Peers van Paarden is Saskia van Baarsen. Peers en Paarden is ontstaan vanuit de behoefte om ontwikkelingsgelijken (ofwel 'peers') met elkaar te verbinden. Daarbij zijn bij Peers en Paarden de paarden natuurlijk van onschatbare waarde. Zij geven ons feedback zonder te oordelen. Door middel van spel en verzorging groeien we zelf als persoon en gaan we onze uitdagingen verkennen en ons hierin ontwikkelen.


Motivatie

Waarom ik Peers en Paarden ben opgestart? Ik zie hoe ontzettend veel wij van paarden kunnen leren. En hoe we rust ervaren als we met hen samen zijn. (Hoog)begaafden of zeer sensitieve mensen, kunnen hier veel behoefte aan hebben. Zeker als zij al lange tijd niet goed kunnen functioneren om welke reden dan ook. Ik wil graag een plek van rust en groei faciliteren. Een plek om jezelf te (leren) zijn.

Ons team

Maak kennis met het paardenteam

Clover

Maak kennis met Clover. Clover is een vriendelijke Fjordenruin van 14 jaar. Hij is heel nieuwsgierig en wil je graag ontmoeten. Clover is dol op knuffels en paardensnoepjes :-)

Storm

Dit is Storm. Storm is een ondeugende Shetlanderruin van 4 jaar. Ook hij is super nieuwsgierig en wil graag spelen. Storm moet nog wel veel leren. Wil je hem daarbij helpen?