Peers & Paarden voor paardencoaches

Hé collega, wat leuk dat je langskomt. Je bent hier vast niet voor niets. Ben je net begonnen als paardencoach en zoek je naar een manier om jouw sessies / trajecten vorm te geven? Dan heb ik echt iets gaafs voor jou. Het Peers & Paarden parcours. Je leest er hieronder meer over. 

Het Peers & Paarden parcours
 
Het leven van je cliënt is soms net een parcours. Een parcours vol hindernissen en andere uitdagingen. Maar wat als jij nu kan begeleiden hoe jouw cliënt deze hindernissen kan gaan nemen? Zou dat niet fijn zijn? Je leert jouw cliënt waar zijn / haar hart sneller van gaat kloppen en je laat jouw cliënt met de paarden ervaren op welke manier uitdagingen voor hem of haar zijn aan te gaan. Lijkt dat je wat? Dan raad ik je de training 'werken met het Peers & Paarden parcours' van harte aan. 

Training: Werken met het Peers & Paarden parcours
 
Je hebt de gesprekstool van het Peers & Paarden parcours gedownload en wellicht ook de werkbladen aangeschaft. Je voelt de behoefte om getraind te worden in het optimale gebruik ervan. Dat kan! Vanuit Peers & Paarden organiseert Saskia trainingsdagen waaraan je deel kunt nemen. In deze dag nemen we mee in alle oefeningen die je uit het parcours kunt halen en maken we de vertaling naar het inzetten van de paarden in combinatie met het parcours. 

Online training: Werken met het Peers & Paarden parcours
 
Wil jij ook leren werken met het Peers & Paarden parcours en de bijbehorende werkbladen? Maar heb je geen behoefte aan een live trainingsdag? Dan is de online training voor jou geschikt! Klik links op de afbeelding om het eerste filmpje te zien. Wil je de training bestellen of er eerst meer over lezen, klik dan hieronder.

Gesprekskaarten

We hebben onze eigen gesprekskaarten welke gekoppeld zijn aan de karakters van het paardenteam van Peers & Paarden.  

Thema's als slapen, onderzoekend zijn, autonoom, angst, gedrevenheid (en nog veel meer) komen aan bod.

De kaarten zijn in te zetten bij coaching met en zonder paarden, maar ook als ouder kun je deze kaarten mooi gebruiken om met je kind in gesprek te gaan over deze onderwerpen. Je bestelt ze voor 29,- exclusief btw, inclusief verzendkosten. 


 

Coachtraject voor jou als coach
 
Binnen Peers & Paarden voor paardencoaches ben ik (Saskia) er voor jou als startend paardencoach. Herken je je in het volgende? Je hebt je verdiept in het coachen met paarden, een opleiding gevolgd en wacht met smart op de groei van je praktijk. Maar die komt nog niet vanzelf. Ondertussen word je onzeker en komen oude overtuigingen naar boven. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te mogen doen? Heb ik het in me om een praktijk op te bouwen? Kan ik wel ondernemen? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Wil jij hiermee aan de slag? Wil je ontdekken hoe jij die volgende stappen kan maken en jouw eigen blokkades kan doorbreken?

Online workshop 'hoogbegaafdheid voor paardencoaches'

Wil jij als paardencoach meer weten over hoogbegaafdheid, zodat je hierop in kunt spelen? Dan is deze workshop iets voor jou! In de workshop leg ik je uit wat hoogbegaafdheid is en op welke wijze jij als paardencoach kunt aansluiten bij jouw coachee. Vanuit Peers & Paarden is er jarenlange ervaring opgebouwd in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met hoogbegaafdheidsproblematiek. Ik deel mijn ervaringen met je en stuur je een aantal van mijn favoriete werkbladen toe. De kosten voor deelname aan de training bedragen 79,- ex btw. Check snel de agenda voor de data. Aanmelden kan hier

Werkbladen om in te zetten in jouw praktijk

Zoek jij naar mooi vormgegeven werkbladen om in te zetten in je eigen praktijk? Peers en Paarden heeft tal van werkbladen welke je kunt samenvoegen in een op maat gemaakt werkboek voor jouw cliënt. Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er werkbladen te koop. Meer weten? Neem even contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Ps. Op de pagina downloads, vind je ook een aantal gratis downloads. 

Module mindfulness voor paardencoaches

Wil jij mindfulness inzetten als paardencoach en zoek je naar concrete werkvormen? Dan is deze module wellicht iets voor jou. In de module komen verschillende werkvormen aan bod, waarvan sommigen worden ondersteund met werkbladen. Je schaft de module hier aan.