Hi Paardencoach!
 
Wat goed dat je even komt kijken op deze pagina. Op deze pagina vind je interessant aanbod voor paardencoaches. Zo is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een Peers en Paarden intervisie groep (midden nederland) en kun je je inschrijven voor de training van het Peers & Paarden parcours. Hieronder lees je er meer over. 

Heb je vragen over het aanbod? Neem gerust even contact op met Saskia. Ze vertelt je er graag meer over.

Training: Werken met het Peers & Paarden parcours
 
Je hebt de gesprekstool van het Peers & Paarden parcours gedownload en wellicht ook de werkbladen aangeschaft en voelt de behoefte om getraind te worden in het optimale gebruik ervan. Dat kan binnenkort. Vanuit Peers & Paarden organiseren we in september trainingsdagen waaraan je deel kunt nemen. In deze dag nemen we mee in alle oefeningen die je uit het parcours kunt halen en maken we de vertaling naar het inzetten van de paarden in combinatie met het parcours.
De training vindt plaats in het midden van het land op zaterdag 17 september (VOL) en in Zeeland, tegen de Belgische grens, op dinsdag 11 oktober. Er is beperkt plek, dus geef je snel op. De kosten voor deelname bedragen 189,-. 
 
Hierbij inbegrepen is:

  • een hele dag training
  • een heerlijke lunch
  • het Peers & Paarden parcours op A1 formaat
  • een geprinte versie van de werkbladen 


Heb je de werkbladen al aangeschaft, dan heb je ook een mooie kortingscode ontvangen van 24,- en betaal je nog maar 165,- voor de training.

Opgeven voor de training op 17 september (VOL)
Opgeven voor de training op 11 oktober  

Liever privé trainen? Dat kan ook. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Intervisie

Op zoek naar een intervisie groep waarin je kunt reflecteren op je eigen handelen? Waarin je veilig jouw uitdagingen kunt inbrengen en tot persoonlijke groei kunt komen als professional? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen. De groep komt maximaal 4 keer per jaar bij elkaar en groeit tot maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor een ieder om inbreng te delen. Nieuwsgierig? Neem contact op met Saskia om de mogelijkheden te bespreken om aan te sluiten. 

Werkbladen om in te zetten in jouw praktijk

Zoek jij naar mooi vormgegeven werkbladen om in te zetten in je eigen praktijk? Peers en Paarden heeft tal van werkbladen welke je kunt samenvoegen in een op maat gemaakt werkboek voor jouw cliënt. Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er werkbladen te koop. Meer weten? Neem even contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Ps. Op de pagina downloads, vind je ook een aantal gratis downloads. 

Module mindfulness voor paardencoaches

Wil jij mindfulness inzetten als paardencoach en zoek je naar concrete werkvormen? Dan is deze module wellicht iets voor jou. In de module komen verschillende werkvormen aan bod, waarvan sommigen worden ondersteund met werkbladen. En het leuke is, dat er regelmatig nieuwe content aan de module wordt toegevoegd, welke dan ook direct voor jou beschikbaar is. Je schaft de module hier aan.