Hi Paardencoach!
 
Wat goed dat je even komt kijken op deze pagina. Op deze pagina vind je interessant aanbod voor paardencoaches. Zo is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een Peers en Paarden intervisie groep (midden nederland), kun je je inschrijven voor de trainingen, of coaching en nog veel meer. 

Heb je vragen over het aanbod? Neem gerust even contact op met Saskia. Ze vertelt je er graag meer over.

Coachtraject voor jou als coach
 
Binnen Peers & Paarden voor paardencoaches ben ik (Saskia) er voor jou. Misschien past deze situatie bij jou: Je bent er helemaal klaar voor. Je hebt je verdiept in het coachen met paarden, een opleiding gevolgd en wacht met smart op groei van je praktijk. Maar die komt nog niet vanzelf. Ondertussen word je onzeker en komen oude overtuigingen naar boven. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te mogen doen? Heb ik het in me om een praktijk op te bouwen? Kan ik wel ondernemen? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Wil jij hiermee aan de slag? Ontdekken hoe jij die volgende stappen kan maken en jouw eigen blokkades kan doorbreken?

Training: Werken met het Peers & Paarden parcours
 
Je hebt de gesprekstool van het Peers & Paarden parcours gedownload en wellicht ook de werkbladen aangeschaft en voelt de behoefte om getraind te worden in het optimale gebruik ervan. Dat kan binnenkort. Vanuit Peers & Paarden organiseren we in september trainingsdagen waaraan je deel kunt nemen. In deze dag nemen we mee in alle oefeningen die je uit het parcours kunt halen en maken we de vertaling naar het inzetten van de paarden in combinatie met het parcours. 
De training vindt plaats op verschillende data. Deze vind je terug in de agenda. Er is beperkt plek, dus geef je snel op. De kosten voor deelname bedragen 199,-. 
 
Hierbij inbegrepen is:

  • een hele dag training
  • een heerlijke lunch
  • het Peers & Paarden parcours op A1 formaat
  • een geprinte versie van de werkbladen 


Opgeven voor de training? Klik hier.

Online trainen?

Jezelf onderdompelen in het Peers & Paarden parcours zonder dat je de deur uit hoeft is nu ook mogelijk!  

Op veler verzoek, bieden we nu ook een online training aan. De kosten voor deelname bedragen 
€ 99,- excl. BTW.  Inschrijven kan hier.


Liever privé trainen? Dat kan ook. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Training: Werken met het Peers & Paarden parcours
 
Waarom ACT?

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapie of Training en is een 'way of living'. ACT leert je o.a. om op een andere manier te kijken naar je gedachten en gevoelens. Om ook te verdragen en commitment te creëren voor wat jij belangrijk vindt; jouw waarden. ACT is doeltreffend en helpt je om je doelen te bereiken. 

Ben je ook nieuwsgierig hoe je ACT kunt inzetten in de praktijk met de paarden en wil je alles uit de gesprekstool halen die je gratis kunt downloaden op de website van Peers & Paarden? Doe dan mee met de training, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de tool en de werkbladen.

Online workshop 'hoogbegaafdheid voor paardencoaches'

Wil jij als paardencoach meer weten over hoogbegaafdheid, zodat je hierop in kunt spelen? Dan is deze workshop iets voor jou! In dit workshop leg ik je uit wat hoogbegaafdheid is en op welke wijze jij als paardencoach kunt aansluiten bij jouw coachee. Vanuit Peers & Paarden is er jarenlange ervaring opgebouwd in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met hoogbegaafdheidsproblematiek. Ik deel mijn ervaringen met je en stuur je een aantal van mijn favoriete werkbladen toe. De kosten voor deelname aan de training bedragen 49,- ex btw. In de agenda lees je wanneer de training wordt aangeboden. Momenteel geldt er een mooi korting, want als je in januari alvast inschrijft, dan doe je mee voor 29,- ex btw. Aanmelden kan hier

Intervisie

Op zoek naar een intervisie groep waarin je kunt reflecteren op je eigen handelen? Waarin je veilig jouw uitdagingen kunt inbrengen en tot persoonlijke groei kunt komen als professional? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen. Eens per 6 weken is er een mogelijkheid tot aansluiten bij de groep. Momenteel draait de groep online en is er plek voor maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor een ieder om inbreng te delen. Nieuwsgierig? Neem contact op met Saskia om de mogelijkheden te bespreken en aan te sluiten. 

Werkbladen om in te zetten in jouw praktijk

Zoek jij naar mooi vormgegeven werkbladen om in te zetten in je eigen praktijk? Peers en Paarden heeft tal van werkbladen welke je kunt samenvoegen in een op maat gemaakt werkboek voor jouw cliënt. Zowel voor kinderen als volwassenen zijn er werkbladen te koop. Meer weten? Neem even contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Ps. Op de pagina downloads, vind je ook een aantal gratis downloads. 

Module mindfulness voor paardencoaches

Wil jij mindfulness inzetten als paardencoach en zoek je naar concrete werkvormen? Dan is deze module wellicht iets voor jou. In de module komen verschillende werkvormen aan bod, waarvan sommigen worden ondersteund met werkbladen. En het leuke is, dat er regelmatig nieuwe content aan de module wordt toegevoegd, welke dan ook direct voor jou beschikbaar is. Je schaft de module hier aan.