Coachtraject voor jou als coach
 

Binnen Peers & Paarden voor paardencoaches ben ik (Saskia) er voor jou. 
Misschien is dit jouw situatie: Je bent er helemaal klaar voor. Je hebt je verdiept in het coachen met paarden, een opleiding gevolgd en wacht met smart op groei van je praktijk. Maar die komt nog niet vanzelf. Ondertussen word je onzeker en komen oude overtuigingen naar boven. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te mogen doen? Heb ik het in me om een praktijk op te bouwen? Kan ik wel ondernemen? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Wil jij hiermee aan de slag? Ontdekken hoe jij die volgende stappen kan maken en jouw eigen blokkades kan doorbreken?

Over mij
 
Ik herken de worsteling van het opbouwen van een goedlopende praktijk volledig. Er komt van alles bij kijken. Je wilt werken vanuit je missie en bent gedreven om anderen te helpen, maar daarbij kom je ook allerlei onzekerheden van jezelf tegen bij het door ontwikkelen van jouw praktijk. 

Je krijgt te maken met zaken die gaan over ondernemen, over het leiden van een praktijk en misschien ook wel over het aansturen van personeel. 

Door mijn jarenlange ervaring in management en directie functies kan ik je begeleiden op jouw weg naar jouw droom; jouw bloeiende praktijk.  

Boost je paardenpraktijk

Wil jij jouw paardencoachpraktijk een boost geven? Dan is deze groepstraining voor jou. Je krijgt de training 'werken met het Peers & Paardenparcours' zodat je op inhoud een fijne en waardevolle tool in handen hebt. Daarnaast zijn er 3 sessies (2 online en 1 bij de paarden) waarin we ingaan op de groei en bloei van jouw praktijk. Waar zitten de kansen, welke belemmeringen zijn er? Wat is je plan en wat is er nodig voor de uitvoering. Deelnemen kan alleen na een persoonlijke kennismaking. Vul hieronder het formulier in en dan neem ik contact met je op. De kosten van dit traject zijn 997,- excl btw. Maar.... Omdat ik start met een pilot kun je in de zomergroep instappen voor 775,- excl btw. In het formulier hieronder lees je wanneer de training start en vraag je een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Het 1op1 traject voor paardencoaches
The intensive


In het 1 op 1 traject voor paardencoaches, coach ik je 12 maanden. We kijken naar jouw persoonlijke overtuigingen en eventuele blokkades die jouw dromen voor de praktijk in de weg staan. Daarnaast gaan we praktisch aan de slag. 

De inhoud van 1 op 1 traject:

  • 12 coachsessies (eens per maand) op persoonlijke en praktische thema's

  • Je krijgt toegang tot alle werkbladen van Peers & Paarden

  • Toegang tot de online training van het Peers & Paarden parcours  

Veelgestelde vragen
 

Kan ik op ieder moment starten?
Ja! Je kunt op ieder moment starten, omdat het een individueel traject is. Ik neem echter beperkt 1op1 trajecten aan, omdat ik iedereen dezelfde kwaliteit gun en ik binnen Peers & Paarden veel verschillende trainingen en coaching aanbied. 


Op welke manier kan ik je met je kennismaken?
Kennismaken doen we online. Als je dit vragenformulier invult, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.   


Wat is mijn investering?
Het jaartraject is een coachtraject met vele extra's. Uiteraard staat daar een investering tegenover. De investering bedraagt 1997,- exclusief btw. 

Hoe ontvang ik toegang tot de werkbladen?
Ik geef je online toegang tot de werkbladen en handleidingen die bij sommige werkbladen horen.

Leer je mij ook werken met de werkbladen?
Als dat passend is binnen jouw coachtraject, dan nemen we dit zeker mee in de planning. Veel van de werkbladen en werkvormen zijn echter door jou als professional zonder toelichting in te zetten. De werkbladen die horen bij het Peers  & Paarden parcours komen aan bod in de training die bij dit traject zit inbegrepen.

Ben jij er klaar voor?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je verder kennismaken? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we de mogelijkheden.