Coachtraject voor jou als coach
 

Binnen Peers & Paarden voor paardencoaches ben ik (Saskia) er voor jou. 
Misschien is dit jouw situatie: Je bent er helemaal klaar voor. Je hebt je verdiept in het coachen met paarden, een opleiding gevolgd en wacht met smart op groei van je praktijk. Maar die komt nog niet vanzelf. Ondertussen word je onzeker en komen oude overtuigingen naar boven. Ben ik wel goed genoeg? Wie ben ik om dit te mogen doen? Heb ik het in me om een praktijk op te bouwen? Kan ik wel ondernemen? Hoe houd ik alle ballen in de lucht? Wil jij hiermee aan de slag? Ontdekken hoe jij die volgende stappen kan maken en jouw eigen blokkades kan doorbreken?

Over mij
 
Ik herken de worsteling van het opbouwen van een goedlopende praktijk volledig. Er komt van alles bij kijken. Je wil werken vanuit je missie en bent gedreven om anderen te helpen, maar daarbij kom je ook allerlei onzekerheden van jezelf tegen bij het door ontwikkelen van jouw praktijk. 

Je krijgt te maken met zaken die gaan over ondernemen, over het leiden van een bedrijf en misschien ook wel over het aansturen van personeel. 

Door mijn jarenlange ervaring in management en directie functies kan ik je begeleiden op jouw weg naar jouw droom; jouw bloeiende praktijk.  

Laat mij je begeleiden

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we de mogelijkheden.