Teamcoaching

Zoek je naar een indrukwekkende activiteit om de teamspirit te vergroten? En wil je leren over de kwaliteiten binnen je team op een inspirerende en ervaringsgerichte manier? Lees dan hieronder verder. Peers en Paarden biedt teamcoaching in diverse varianten aan. Zo is er een comfort pakket waarin we je meenemen in een stukje theorie over paarden- én mensengedrag en laten oefenen in de praktijk met de paarden, maar er is ook de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan. In ons premium pakket bieden we je namelijk een Peers en Paarden scan aan. Hoe functioneer je als team en als individu binnen het team? Welke uitdagingen liggen voor jullie en welke hindernissen hebben jullie al genomen? We maken dit visueel, zodat jullie als groep, als team iets hebben om mee te nemen. Wil je helemaal uitpakken, dan ga je voor het excellent pakket. Het excellent pakket wordt na een uitgebreide intake op maat voor jullie samengesteld. Klaar voor een onvergetelijke dag? We zien je graag!  

Comfort 

Het comfort pakket biedt jullie een geweldige ochtend of middag waarin we starten met een stuk theorie over paarden- en mensengedrag onder het genot van koffie of thee met iets lekkers. Na de theorie is het tijd om aan de bak te gaan met verschillende opdrachten in samenwerking met teamgenoten én de paarden. Na afloop gaan jullie met mooie inzichten die direct inzetbaar zijn in de praktijk huiswaarts.
 
Investering: Op aanvraag

Premium

Het premium pakket is geschikt voor teams die nog een stapje verder willen gaan. We zeggen altijd, een paard houd je niet voor de gek. Dat betekent dat je je kwetsbaar op moet kunnen stellen als persoon en binnen het team. We werken met de Peers en Paarden scan. Deze geeft visueel weer waar jullie uitdagingen liggen als team en op welke wijze jullie deze hindernissen gaan pareren. Hierna gaan we de hindernissen daadwerkelijk aan met de paarden. We sluiten de dag af met een heerlijke lunch.

Investering: Op aanvraag

Excellent

Wil je echt alles uit de belevenis halen, dan ga je voor het excellent pakket. Aan de hand van een intake stellen we vast welke thema's er zijn om mee te werken. Er is een mogelijkheid om de dag af te sluiten met een gezamenlijke borrel of met een diner. Na afloop ontvangen jullie de Peers en Paardenscan. Daarnaast ontvangen jullie binnen één week na de sessie een uitwerking van de ontwikkelingen en aanbevelingen voor jullie team in een adviesrapport.

Investering: Op aanvraag