Peers en Paarden op zaterdag 

Binnen het aanbod van Peers en Paarden staat centraal; het samenbrengen van Peers én het samenwerken met de paarden. 

2 wekelijks op zaterdagochtend is er een Peers en Paarden ochtend waaraan je kunt deelnemen. We werken aan de verzorging van de paarden door te borstelen en te voeren, maar ook de zwaardere klussen, zoals het mesten van de stallen, moeten worden geklaard. Ook is er tijd om met de paarden te spelen. Dat vinden ze erg leuk! 

Tijdens al deze bezigheden moeten we samenwerken, overleggen, soms genoegen nemen met minder, flexibel zijn, plannen enz. Spelenderwijs komen we meer te weten over onszelf en over paardengedrag. 

We werken in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en hierdoor het leerrendement groot blijft.

De eerste ervaringen zijn zeer positief. Wil je jouw zoon of dochter ook mee laten doen? Stuur dan een mailtje, of neem contact op met Saskia. 

Iedere even week op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur
Tull en t Waal (Waalseweg 30)
€ 30,- incl btw (geef je je op voor 5 keer, dan ontvang je 15% korting)
Peers en Paarden training 

De training van Peers en Paarden is gericht op

Peers en Paarden voor volwassenen 

Ook voor volwassenen is het van belang erkenning en herkenning te vinden. Loop je vast in jouw ontwikkeling en denk je hierbij aan prikkelgevoeligheid en of (hoog)begaafdheid?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of onze workshop iets voor jou kan zijn.

I.v.m. corona zijn er op dit moment geen groepsactiviteiten voor volwassenen. Je kunt je wel opgeven voor een individuele sessie. Kijk hiervoor ook op de website van Jij vindt coaching en advies